Zonnepanelen

Home > Zonnepanelen

Zonnepanelen

Professionele Zonnepaneelinstallatie voor Optimaal Resultaat

Zonnepanelen plaatsen? Reken op de Limburgse Expertise van installateur Jürgen. Advies op maat & actief in Hasselt, Genk, Lummen, Zonhoven, Beringen, Paal, ...

Overweegt u de aanschaf van zonnepanelen? JNP BV is niet alleen gespecialiseerd in laadpalen, maar ook in zonnepanelen.

Onze ervaren zonnepaneelinstallateurs bieden u een complete service van begin tot eind.

Wij bedienen zowel particulieren, zelfstandige ondernemers als bedrijven en industriële klanten in regio Limburg.

Zonnepanelen aanschaffen zonder terugdraaiende meter?

Er zijn geen premies en terugdraaiende teller. Laten we eens kijken wat dit in de praktijk betekent.

Stel dat u 14 panelen op uw dak installeert. De geschatte kosten hiervoor bedragen ongeveer 6.000 euro. Met een gemiddeld jaarlijks verbruik van 4.000 kWh levert dit een energiebesparing van ongeveer 430 euro op uw elektriciteitsrekening op.

Met een premie van 1.200 euro kunt u uw investering in de installatie in ongeveer 9 jaar volledig terugverdienen.

Vergelijken we dit rendement met de spaarrente bij uw bank, dan blijkt dat zonnepanelen over een periode van 25 jaar een rendement van 10% opleveren, terwijl de bank slechts 0,11% biedt.

Wij zijn al vele jaren actief in de installatie van zonnepanelen in regio Limburg. We kunnen u talloze voorbeelden laten zien van succesvolle installaties bij zowel particulieren als bedrijven, zodat u een goed beeld krijgt van onze werkwijze.

Gratis evaluatie van uw woning

De juiste oriëntatie van uw panelen is essentieel voor een optimaal rendement.

Als u een terugdraaiende meter heeft, is het gebruikelijk om de panelen zo veel mogelijk naar het zuiden te richten. Zonder een terugdraaiende meter moet u de overtollige energie die u niet verbruikt tegen een vergoeding van ongeveer 6 cent aan het net terugleveren.

Dit betekent dat u het hoogste rendement behaalt wanneer u niet thuis bent, en de energie die u produceert tegen een lagere prijs moet verkopen dan de prijs die u betaalt wanneer u energie moet aankopen. Daarom kunt u in sommige gevallen beter kiezen voor panelen die naar het oosten of westen zijn gericht, zodat u meer energie opwekt wanneer u 's middags of 's avonds thuis bent. 

Dit kan ook resulteren in een kleinere omvormer, wat kosten bespaart.

Een combinatie van panelen die op het oosten en westen zijn gericht, in combinatie met een thuisbatterij, kan de beste oplossing zijn. Hiermee slaat u overtollige energie op voor later gebruik. 

Met een batterij en de juiste oriëntatie kan het eigen verbruik van zonnepanelen stijgen van gemiddeld 30% naar 60% à 80%.

Zonne-energie is bovendien goedkoper dan elektriciteit die u van het net koopt. Door uw elektrische voertuig op te laden met zelfopgewekte zonne-energie via uw laadpaal thuis, kunt u uw energiekosten aanzienlijk verminderen.

Wilt u graag advies op maat? Neem gerust contact met ons op.

Snel, veilig en efficiënt opladen.

Uw Expert in Laadpaal Installatie: JNP BV

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.