Over Ons

Home > Over Ons

Welkom bij JNP BV - Uw Vertrouwde Elektriciteitsexpert Sinds 1995

Onze Geschiedenis

Bij JNP BV begon onze reis meer dan twee decennia geleden, in 1995, als een bescheiden elektricien in het hart van Limburg.

Met onze wortels diep in de gemeenschap, hebben wij ons ontwikkeld tot een van de meest gerespecteerde specialisten in de regio op het gebied van elektrische installaties. Onze passie voor technologie en innovatie heeft ons gedreven om continu te groeien en ons aanbod uit te breiden.

Van het aanleggen van elektriciteit in gebouwen tot de geavanceerde systemen van domotica, laadpalen, thuisbatterijen en zonnepanelen - wij hebben steeds voorop gelopen in de industrie.
Ervaren Elektricien
Ervaren Elektricien

Jürgen Pfau

JNP BV wordt geleid door Jürgen Pfau, een ervaren en gepassioneerde vakman in de wereld van elektriciteitswerken.

Als zelfstandige en alleenwerkende zaakvoerder brengt Jürgen een persoonlijke touch in elk project. 

Hij werkt samen met een netwerk van andere professionals, elk specialist in hun vakgebied, om te zorgen voor de hoogste kwaliteit en de meest efficiënte oplossingen voor onze klanten.

Jürgen's toewijding aan vakmanschap en klanttevredenheid staat centraal in de filosofie van JNP BV.

Sluit u aan bij onze vele tevreden klanten en ervaar de kwaliteit en betrouwbaarheid van JNP BV. Neem vandaag nog contact met ons op voor uw elektrische behoeften.

Onze Missie

Bij JNP BV is onze missie tweeledig: het leveren van topkwaliteit elektrische diensten en het bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Wij geloven dat elke installatie, groot of klein, bijdraagt aan de levenskwaliteit van onze klanten en aan de gezondheid van onze planeet. Daarom zetten wij ons in voor het leveren van de meest betrouwbare en energie-efficiënte oplossingen op de markt.

Onze expertise in laadpalen weerspiegelt onze toewijding aan duurzame ontwikkeling en onze visie om een groenere toekomst te realiseren.
Ervaren Elektricien
Snel, veilig en efficiënt opladen.

Uw Expert in Laadpaal Installatie: JNP BV

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.